Storslagsmål och knivskärning på Järntorget

Ett slagsmål med flera personer inblandade utbröt utanför Burger King på Järntorget en stund innan klockan 3 natten till idag. Två personer, en ung man och en ung kvinna, båda i 20-års åldern skadades svårt. De blev båda allvarligt knivskurna. En ung man i samma ålder som offren har anhållits för dådet som betecknas som mordförsök..

Utanför Burger King betyder också utanför Cigarren, ett av min stamfik, så detta våldsdåd liksom berör mig lite mer än normalt. Järntorget är liksom lite av min och mina vänners plats, inte en plats där puckon ger sig till att vifta med kniv. Fast i verkligheten är det förstås just en sådan plats där folk viftar med kniv och slåss. Mitt i ett av stans nöjescentra som Järntorget ligger, med Linnégatan åt ett håll och Andra Lång åt ett annat, år inget annat att vänta

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements