Ny webbläsare ger bättre anställd

webblasare1_468_250

Människor som installerat nya webbläsare och som inte är aktiv på alltför många social nätverk är bättre och trognare anställda menar det US-amerikanska företaget Evolv:

Företagets analytiker tror att människor som bryr sig om att installera en ny webbläsare kan vara den typ som tar sig tid att fatta väl underbyggda beslut. Sådana människor borde vara bättre anställda.

Evolv påstår sig också ha hittat ett samband mellan trofasthet mot arbetsgivaren, och antalet sociala nätverk man är aktiv i. De som var aktiva inom ett eller två nätverk, tenderade att stanna längre hos sin arbetsgivare, jämfört med de som tillhörde fyra eller fler nätverk, skriver The Economist.

Web_Safari_IconGoogle_Chrome_icon_(2011).svgInte vet jag om det stämmer men dom det vore sant så är jag ett företags drömanställning. Bara aktiv på två sociala nätverk, Facebook och Linkedin och jag har alltid den senaste webbläsaren. Konstigt då att jag inte kan få några jobb.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements