SD skulle knappast vara välkomna i Kärrtorp

Sverigedemokraterna (SD) är ett rasistiskt parti. De är knappast välkomna på en manifestation mot rasism. Därför är det fullkomligt ointressant vad de säger. SD:s rasism i de parlamentariska församlingarna är det som ger nazister råg i ryggen. Det blir fler våldsdåd, fler angrepp på invandrare, homosexuella, judar, muslimer osv på grund av att SD sitter i riksdagen. Likadant var det i början av 1990-talet när ett annat rasistiskt parti satt i riksdagen, Ny Demokrati.

När SD legitimeras, som exempelvis när de får ange svepskäl och snacka skit om varför de inte deltar i Kärrtorp, av media blir det etter värre, än värre. När media gynnar SD genom att låta dem komma tillbaks ökar det antalet våldsamma högerextrema attacker mot vanligt folk. När borgarmedia försöker får det till att vänsterfolk är lika våldsamma som högerextremister har det samma effekt. Att vänstern skulle vara lika våldsam som högern är dessutom en ren och skär lögn. Högerextremister begick 14 politiska mord åren 1999-2009. Vänstern noll.

SD får inte delta i Kärrtorp, SD är knappast välkomna i Kärrtorp. Det är en manifestation mot nazism och rasism, till en sån är rasister knappast välkomna.

Kärrtorp

Läs också:

Intressant?
Mer: Fackligt-Politiskt, IDG,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements