Misstänkta för grovt vapenbrott i Göteborg begärs omhäktade

De tre män som greps i en bil på Ekedalsgatan i Majorna i mars och som sitter häktade misstänkta för grovt vapenbrott i Göteborg den 19 mars begärdes igår omhäktade av kammaråklagare Johan Udén vid Göteborgs åklagarkammare. Häktningen inkluderar även två nya brottsmisstankar.

Många åtgärder har genomförts i utredningen och bland annat har det kommit fram att de tre männen har kopplingar till en lägenhet på Lotsgatan i Hängmattan (Majorna) i Göteborg. I lägenheten har Polisen hittat en stor mängd narkotika av olika slag samt vapen. Analys och undersökningar av beslagen pågår. Männen misstänks även för dessa brott och rubriceringen är grovt narkotikabrott samt grovt vapenbrott.

Polisen vill komma i kontakt med personer som kan ha uppgifter eller har gjort iakttagelser i området vid Lotsgatan från februari och framåt. Den som har uppgifter att lämna kan ringa Polisen på 114 14.

Svensson/Åklagarmyndigheten

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements