Sveriges islamofoba regering

Den svenska regeringen har för avsikt att öka förföljelsen av muslimer i Sverige. Det är alltså inte nog med att den omfattande övervakning som redan finns från Säpo och MUST finns. Regeringen vill ha mer kontroll och repression. Som vanligt alltså.

Säpo kontaktar ungdomar med brev och har koll på dem på andra sätt. För att bli kontaktad på det viset behöver man inte ens vara muslim utan bara ha ett namn som Säpo anser vara muslimskt. Denna övervakning från Säpo är naturligtvis ett svårt ingrepp i integriteten för de som drabbas och det är antagligen fler än vi tror. De flesta, för att inte säga i stort sett alla oskyldiga. Så vet vi att det är med Säpos övervakning av vänstern och det finns ingen anledning att tro att det är på annat sätt med övervakningen av människor från muslimska länder och med muslimsk tro.

Nu vill alltså regeringen gör ytterligare kartläggning och kontroll av människor från muslimska länder. Risken är att vi får en ny rapport av samma kaliber som den som gjordes om Rosengård för ett tag sen. Totalt undermålig och oanvändbar. Men det kan också bli så att det bli en komplettering till de rapporter som gör om politiskt våld i Sverige och det vore förmodligen bar. För då skulle vi få en bekräftelse på det vi redan vet. Våld och brott från muslimska gruppers sida är mycket ovanligt och i jämförelse med den omfattande brottslighet som nazisterna står för är det försumbart. Detta i likhet med den autonoma miljöns brottslighet, som i jämförelse med nazisternas är oförarglig.

Nazister mördar människor varje år i Sverige. Både av politiska orsaker (rasism, homofobi, islamofobi, antisemitism, antikommunism) och av kriminella. De autonoma har aldrig mördat någon och vad jag vet finns inga fundamentalistiska muslimer eller några andra muslimer som gjort det heller. Så länge vi håller oss i Sverige alltså. Och det är ju det vi pratar om här.

Dessutom vill självaste islamofobministern Nyamko Sabuni starta en verksamhet för avhoppade islamister. Med det lilla antalet så kallade islamister som finns i Sverige känns det hela som en överlödshandling utan mening.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements