HA-medlemmar åtalade för narkotikabrott

En medlem i Hells Angels Gothtown med klubbhus i Toltorpsdalen i Mölndal har tillsammans med en provmedlem i HA:s supportergrupp Red & White Crew åtalats för narkotikabrott. Även två polska kurirer har åtalats för samma brott. Det handlar om cirka 2o kilo amfetamin som HA-männen tog emot i Sandsjöbacka och sen transporterade till Grimmereds industriområde där de två sedan tog sig till Vikings MC och deras klubblokaler varifrån de kunde ha utsikt över de lättemetallramper som innehöll amfetaminet. De två greps vid Vikings MC:s klubblokal vid middagstid den 17 september och ungefär vid samma tid greps de polska kurierna vid Sandsjöbacka.

I går åtalades desutom på annat håll i Sverige fler personer med olika typ av anknytning till Hells Angels som är det största internationella 1%-gänget och också störst i Sverige. I det fallet handlar åtalet om omfattande ekonomisk brottslighet såsom fuskfakturor, skattefiffel, svartjobb osv inom byggbranschen. Hells Angels har som gäng växt kraftigt i såväl Sverige som i Östeuropa under senare år.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  1. Vill bara komma med en rättelse, de åtalade var aldrig inne i vikings
    lokaler då klubbhuset var obemannat vid tillfället.
    Var vänlig och håll dig till fakta.

    • Viking: Då får du nog rätta polisen och GP också. Man jag utgår från att du har rätt.

  2. Pingback: Hells Angels - störst och stabilast av 1%-gängen i Sverige | Svensson

  3. Pingback: Knarkrättegång mot medlemmar i Red & White Crew | Svensson