Mest läst på min blogg

De mest lästa artiklarna på min blogg sett över tid är bakgrundsartiklar om kriminella gäng, enstaka avslöjanden och nyhetskommentarer liksom mina bakgrundsartiklar om finansfamiljer. Även mina många artiklar om svininfluensa har haft många läsare. Även bakgrundsartiklar om rasism och sverigedemokraterna har ganska många läsare. Här är de 10 mest lästa artiklarna sen min blogg startade:

Bikerkulturen och Göteborg – Hells Angels 8 625
Moderaterna hotar dissidenter med uteslutning 7 201
Södertäljenätverket – Södertäljes eget maffiagäng 6 991
Utomhussex – dogging? 6 866
En hund begraven i fallet Littorin? 6 543
Malmös ”jugoslaviska” maffiakretsar 6 316
Original Gangsters – gangstergäng från nordöstra Göteborg 5 705
Joksos arvtagare – inblandad i Västbergarånet? 5 626
Göteborg – maffiastaden 5 196
Hells Angels – största internationella mc-gänget 4 929

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements