Uppgörelse i Tynnered – skottlossning

Vid halvsextiden idag sköt en man 3-4 skott vid Opaltorget i Tynnered (Opaltorget ligger inte i Frölunda, även om Tynnered har postnummer Frölunda, det har Ekebäck och Grimmered också, men det är inte Frölunda för det, undrar när journalisterna ska lära sig hur det är). Efter skottlossningen drog han från platsen i en bil. Efter att bilen krockat med en stolpe greps mannen och en medföljande kvinna av polisen. Fler personer misstänks för inblandning i skottlossningen och de söks eller har sökts i området. Fler personer kan ha gripits.

Det mesta tyder väl på att det som vanligt är en uppgörelse mellan olika kriminella nätverk, mellan olika gangstergäng. Eller i alla fall mellan olika gangsters.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements