Snöfall i Göteborg – trafikkaos

Som ett brev på posten blir det trafikproblem när det faller lite snö i Göteborg. Och då talar vi verkligen om ytterst lite snö. Ett lätt snöfall har det varit hela morgonen. Inget speciellt alls. Samtidigt är det skitkallt, minus 10 när jag vaknade i morse, minus åtta nu.

Men även ett lätt snöfall orsakar problem för oss göteborgare somi det längsta hoppas att det inte ska bli nån vinter. Vi behåller sommardäcken på bilarna, plockar inte fram vinterkläderna i tid och har glömt att köpa broddar. Det är som om vi tror att vi genom att inte förbereda oss för vintern kan frambesvärja dess uteblivande.

Men den kommer och bilarna halkar av vägarna och gatorna, folk halkar omkull på isen och vi fryser som hundar. Det är kallt i Göteborg när det är kallt om man säger så.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements