Peak Partners – fifflarbolag som inte vill teckna kollektivavtal

Unionen OpinionPeak Partners är ett finansföretag där Dennis Engström och Patrik Bergman har ledande befattningar och är styrelseledamöter. Övriga styrelseledamöter är Jonas Jonsson, Leif Klingborg och Per Gunnar Alexander Djerf. Företaget har ett dotterbolag som heter Fokus CRS. Dotterbolaget är ett telemarketingföretag etablerat i Fränsta utanför Sundsvall som vägrar teckna kollektivavtal och som därför är i konflikt med Unionen. Företaget vill inte betala ut ob-ersättning, övertidsersättning, personalen har bristande försäkringsskydd och saknar tjänstepension.

Personalen på Fokus CRS har gått i strejk och företaget hotar med att lägga ner verksamheten. Unionen har svarat med att försöka slå mot ägaren till Focus CRS, Peak Partners.

Intressant?
Bloggat: Gunnarsson, Röda Berget, Moberg, Utredarna, Högberg, Krantz, Leine, Westerholm,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Peak Partners – fifflarbolag som inte vill teckna kollektivavtal”

Kommentarer inaktiverade.