Död person funnen i Idtjärn i Rannebergen

Under lördagen hittades en död man i 30-års åldern i Idtjärn i Rannebergen. Mannen har identifierats och enligt polisen är mannen tidigare anmäld som försvunnen.

Det hela utreds än så länge som mord men det skulle lika gärna kunna var en olycka eller självmord. Om det är ett mord är det väl sannolikt att det handlar om ett gängrelaterat mord. Det finns också personer med gängkopplingar som är försvunna.

Rannebergen är en av många miljonprogramsförorter i Göteborg. Idtjärn ligger lite vid sidan av det egentliga Rannebergen och är omgiven av radhus. Det är den stadsdel där Sverigedemokraterna har högst andel av rösterna i Göteborg. Stadsdelen är också känd för att där bor många medlemmar i Jehovas vittnen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements