Säpo är osannolikt inkompetenta eller medvetet lögnaktiga

Vi har nyligen haft tre terroristdåd, eller terrordåd, som media tenderar att skriva numera, i Sverige. Alla tre utförda av organiserade nazister. De tre terroristdåden har varit riktade mot invandrare och meningsmotståndare och är typiska för nordisk terrorism. Terroristdåd i Norden begås nästan uteslutande av högerextremister.

Säpo verkar dock osannolikt okunniga om nordisk terrorism då de skriver så här i en nyligen utkommen rapport, presenterad för en vecka sen:

Om ett attentat genomförs i Sverige under det närmsta året skulle det troligen genomföras av en ensamagerande gärningsperson

Detta skriver de efter att Sverige haft tre terroristdåd under den gångna vintern. Utförda av organiserade nazister. Säpos formulering är helt enkelt verklighetsfrämmande, falsk och förljugen. Antingen ljuger Säpo med flit eller så är de osannolikt inkompetenta.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements