Dagen och Twingly

Som en Twingly-beroende blogg i toppen av alla topplistor med politiska bloggar, som Bloggtoppen, Bloggportalen, Topblogarea och Blogtoplist liksom på listan för bloggar i Göteborg är det naturligvis intressant när nya tidningar ansluter sig till Twingly. Denna gång är det den religiösa tidningen Dagen. Den förvirrade galningen i Säffle spekulerar i att jag nu komer att leda min läsare till artiklar i Dagen, vilket skulle innebära en svår kulturkrock, enligt denne något bortkomne värmlänning. För att inte göra honom besviken skriver jag därför detta lilla inlägg och länkar till nästan varenda artikel om Dagen och Twingly.

Inte för att jag tror jag kommer att länka speciellt mycket dit i framtiden dock. Men man vet aldrig. För jag bloggar ju en del om religion.

Media: IDG1, IDG2, Dagen
Bloggat: Novus, Betaalfa, Martin Jönsson, Signerat Kjellberg, Sjölander, Alter Ego, Kulturbloggen
Andra bloggar om: , , , , ,

Advertisements