Skrev Stieg Larsson inte själv?

Ja det har jag ingen som helst aning om han gjorde eller inte. Men vad jag vet är att Stieg Larsson och hans sambo Eva Gabrielsson samarbetade om mycket. Exempelvis skrevs flera av Stieg Larssons artiklar i tidningen Internationalen tillsammans med Eva Gabrielsson och eller andra skribenter som exempelvis Roland Eliasson. Jag är övertygad om att Stieg Larsson och Eva Gabrielsson på olika sätt samarbetade också när det gällde Millennium-böckerna. Desto mer fel att Eva Gabrielsson inte får någon del av inkomsterna från dessa succéböcker.

Att döma av artiklarna i Internationalen och av det han skrev i Expo var Stieg Larsson enligt min mening en bra skribent och jag tror alltså han skrev själv i stor utsträckning. nåt sätt tycker jag nog det luktar sökande efter uppmärksamhet från och bland dem som klassar ner honom och som enligt Eva Gabrielsson försöker smutskasta honom.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anita Larsson

    Bedrövligt av en vän, Men pengar för inte alltid med sig bara gott, Om han nu inte har skrivit själv .Det finns ju spökskrivare, som väl är tillåtet att anlita. Låt stieg vila i frid .Anita Larsson

  • Pingback: Konsten att åka snålskjuts « Röda Lund()