Den blodsbesudlade diktaturen Syrien

I fotspåren på revolutionerna i Tunisien och Egypten har folket i en rad andra arabländer rest sig mot förtryckare. I Bahrain har demonstrationerna brutalt slagits ner, i Jemen fortsätter protesterna och regimen har dödat många, i Libyen har det hela utvecklats till ett inbördeskrig och många andra länder har det protesterats och demonstrerats.

I Syrien dränks demonstrationer och protester i blod. Trots det så fortsätter människor i Syrien att demonstrera och protestera. Syrien är tillsammans med Libyen det land som tagit  till de hårdaste metoderna i sina försök att stoppa den arabiska revolutionen. Varje demonstration, protest och begravningståg i Syrien leder till fler dödade. Ändå fortsätter folk att protestera mot familjen Assads långvariga diktatur. Det är dags att en av Mellanösterns brutalaste regimer faller. Snart hoppas man men så ser det inte ut.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements