Knivdåd vid Chalmers studenthem

En person har knivhuggits vid Chalmers studenthem i Mossen. För det är där Chalmers studenthem ligger. Mossen, som formellt ligger i en stadsdel med namnet Krokslätt som till vardags uppdelad i flera små, Mossen, Burås, Fredriksdal, Elisedal, Almedal och Getebergsäng. Så länge vi är kvar i Göteborg vill säga, på Mölndalssidan tillkommer ytterligare några. Johanneberg ligger ungefär 1 km längre norrut. Inte samma stadsdel överhuvudtaget alltså (journalister gör konstant fel när det gäller stadsdelar i Göteborg, dålig allmänbildning?).

Oavsett vilket så är våldsdåd av denna typ ganska ovanligt i södra Göteborg, men det verkar ha rört sig om någon form av uppgörelse med flera gärningsmän och ett offer. Gärningsmännen åkte enligt uppgift från platsen i en bil. Offret är känt av polisen sen tidigare och vill inte samarbeta med polisen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements