Kungaavslöjare hotas

Journalisten Nuri Kino och redaktionen för TV-programmet Dokument Inifrån har hotats i samband med ett program man håller på att göra om kung Carl XVI Gustaf och hans vänner. Hoten har framförts kort efter att flera av kungens vänner konfronterats med uppgifterna. Kungens vänner har ju tidigare haft kontakt med kriminella krafter kring Milan Sevo för att försöka komma över material som kan avslöja saker om deras beteende på olika nattklubbar och sexklubbar.

Milan Sevo är i sin tur barndomsvän med Nuri Kino. Den senare har dessutom nyligen gett ut en bok om den förmodade gangsterkungen Sevo och det är uppenbart att de umgås emellanåt än idag.

Enligt uppgifter ska också material ha stulits från Dokument Inifrån. Frågan är vem om gör detta, stölderna och hoten. Mina tankar går faktiskt till säkerhetspolisen och MUST eller snarare kriminella som de kan tänkas anlita för sådant här.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements