Dubbelmord i Backa?

Polisen i Göteborg har hittat två personer döda i en lägenhet i Backa. Närmare bestämt i Skälltorp är vad de anger. Något område med lägenheter som folk brukar kalla Skälltorp finns inte utan det närmaste man kan komma ett område som kalls Skälltorp är villaområdet som ligger söder om Skälltorpsvägen samt väster och söder om Blå Staden. En lägenhet i Skälltorp borde därmed betyda en lägenhet i Blå Staden. Skälltorpsskolan ligger dock vid Selma Lagerlöfs Torg i en annan del av Backa så det kan lika gärna vara där och Skälltorpsvägen går ända från motorvägen vid Bäckebolsmotet i öster till Lillhagen i väster. Skälltorp (om jag nu hamnat rätt) ligger därmed förstås inte alls på norra Hisingen som många tidningar skriver.

De avlidna personerna är i nuläget inte identifierade. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Utredningen är i ett tidigt skede och därför vill polisen för närvarande inte lämna nån mer information. Men polisen rubricerar det hela som mord alternativt dråp. Enligt vissa uppgifter bor ett par i 60-års åldern i den aktuella lägenheten.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

PS 21:03. Blå staden är konfirmerat som stadsdelen för det eventuella dubbelmordet. En man född 1948 är anhållen.

Advertisements