Fiskeri och fiske

Det finns egentligen ingen nätsajt som handlar om svenskt yrkesfiske eller yrkesfiske ur svenskt perspektiv. Den enda tidning för och om yrkesfiske som finns i Sverige är Yrkesfiskaren och den publicerar i stort sett ingenting på nätet. Här på min blogg har jag regelbundet publicerat inlägg och artiklar om yrkesfiske. Jag har beslutat att flytta en stor del av det materialet till en separat sajt och blogg om yrkesfiske.

Den sajten är följaktligen Sverige största nätsajt om yrkesfiske. Jag kommer inte att sluta skriva om fiske här på Svensson-bloggen, men fokusera på mer politiska artiklar här. De flesta av dem kommer dock också att publiceras på min nya blogg som fått namnet Njord efter den fornnordiska havs- och fiskeriguden. Den nya bloggen har redan blivit lite av en succé med rejält mycket läsare utan att jag egentligen gjort nån reklam för den. Fiskeribloggen Njord är öppen för gästinlägg. Kontakta bloggen via mejl.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements