Ingen drabbas av att facebook inte fungerar

Tydligen fick facebook stora tekniska problem igår kväll. Detta enligt vad som står i media med rubriker som ”miljontals drabbade”. Men ärligt sagt är det att överdriva kraftigt. Problemen för facebook varade inte ens en timme. Ingen lider heller av att facebook är bort för en stund, ingen måste ha facebook. Det innebär möjligtvis en störning för folk som brukar hänga på facebook mycket, men det är inte jämförbart med en katastrof.

Kanske är det snarare bra att facebook inte fungerar emellanåt. Kanske är det bara bara om vi kan slita oss från våra telefoner, plattor och datorer för en stund. En krasch för facebook ger oss helt enkelt en möjlighet. En möjlighet att göra nåt annat en stund.

Det kan vara svårt att akvit välja bort facebook när det fungerar (I all falla för en del människor), men att hävda att någon drabbas när facebook inte fungerar är bara dumheter.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements