Protestera mot nedskärningar i Göteborgs förorter

Man kan stoppa nedskärningar och besparingar om man kämpar och organiserar sig för att göra det. Det går, det har ungdomarna på Mixgården i Hammarkullen visat. Deras exempel kan man ta efter och genomföra mer konstruktiva och förmodligen mer framgångsrika aktioner än att kasta sten och tända eld på bilar (om man nu haft nåt syfte överhuvdtagetmed det)för att protestera mot försämringar, nedskärningar och besparingar.

Det är också fler protester på gång i Hammarkullen. På torsdag ska man samlas klockan 18:30 på Emmaskolan för att diskutera vad man kan göra för att stoppa nedskärningar inom skolan. Också i Biskopsgården organiserar man sig. Där tänker en föräldraförening ordna demonstration utanför biblioteket den 1 oktober.

Läs mer om den framgångsrika kampen på Mixgården.

Intressant?
Bloggat: Röda Berget,
Borgarmedia: AB1, 2, 3, 4, GP1, 2, EX,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Från Konfliktportalen.se: Jinge skriver Saab och Die Dummen Schweden, andread0ria skriver En liten film om att sparka in öppna dörrar, jesper skriver Intervju: Tord Björk om September i Rörelse, L. O. Kristoffer Ejnermark skriver Commie pinup

Advertisements