Muthärvan i Göteborg – hot mot kritiker

Del 17 av 27 i serien Maffia och företagande

Dennis Töllborg och advokaten Svante Thorsell skrev varsin debattartikel där de var kritiska mot situationen i Göteborg, muthärvan och många inblandade. Efter att artiklarna publicerats i GP har bägge två fått motta anonyma hot.

Troligen kommer väl hoten från en knäppskalle. För annars är ju alternativet att det handlar om betydligt allvarligare brottslighet än vi hittills varit medvetna om. Men vi kan ju påminna oss om att i den stora mut- och korruptionshärvan kring den nya fotbollsarenan i Solna så är både svensk storfinans och Hells Angels inblandade. Även i andra svartjobbshärvor på senare tid har Hells Angels förekommit på ett hörn.

Både Dennis Töllborg och Svante Thorsell kommer att anmäla hoten.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Series Navigation<< Åtal i omfattande svartjobbshärva i GöteborgBrott och skattefiffel bakom skatteskulder >>
Advertisements