Fler våldsincidenter på Sahlgrenska

Omkring halv nio på lördagskvällen ville två män komma in på Sahlgrenska, närmare bestämt vid avdelning 90-91. En undersköterska hotades med pistol av två män utanför en personalingång och hon släppte in dem där de ville bli insläppta. När männen lämnat henne larmade hon polisen som sökte igenom lokalerna utan att hitta männen.

Omkring en timme senare anlände en skottskadad man till sjukhuset. Han blev skjuten nånstans i Göteborgs södra stadsdelar. Det är lite oklart vad polisen menar med det. Södra stadsdelarna är ju Guldheden-Krokslätt-Johanneberg-Almedal etc men om polisen verkligen menar de stadsdelarna känns osäkert.

Polisen uppger att dessa två incidenter inte på något sätt är relaterade till det stora bråket med efterföljande skottlossning på Sahlgrenska nyligen. Enligt uppgifter i media handlar bråket om hur en medelålders sjuk kvinna ska begravas och/eller opereras utomlands vem som ska betala för hela kalaset. Alternativt finns det också en skilsmässa som orsak till bråken. Det verkar ju, oavsett vilken orsak det är, vara en bagatellartad anledning till att skjut varandra må jag säga. 5 personer är för närvarande anhållna för bråken och skottlossningen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements