Man anhållen efter skottlossning i Kortedala

Igår kväll vid elvatiden larmade människor om skottlossning i närheten eller vid Veckogatan i Kortedala. Under natten togs en man in för förhör och han har också anhållits för bl.a. grovt vapenbrott. Under polisens arbete under natten påträffade man skotthylsor och andra spår efter en skottlossning på Tusenårsgatan.

Skottlossningen i Kortedala är den andra på två dagar i Göteborg för i måndags var det skottlossning i närheten av Vårväderstorget i Biskopsgården. Även där har det hittats hylsor men inga andra spår av skottlossning. Sannolikt handlar både incidenterna om olika typer av varningar/uppgörelser mellan kriminella, men de har sannolikt inget med varandra att göra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements