Största säkerhetsproblemet i Sverige är SD – inte IS

Ett antal svenskar har krigat med Islamiska staten. De flesta av dem tycks ha kommit tillbaks till Sverige. Enligt Säpo utgör de inget problem. Ingen har kunnat beslås med planer på något som helst våldsdåd i Sverige. Det hela är helt enkelt inget säkerhetsproblem.

Vi har däremot ett parti riksdagen som klart och tydligt utgör ett hot mot många medborgares säkerhet. Ett stort säkerhetsproblem. Ett parti som vänder sig mot muslimer, judar, samer och alla andra minoriteter. Ett parti som anser att människor är olika mycket värda beroende på vilken nationalitet, etnicitet eller religion de har. Partiet har tydligt visat upp sina fascistiska åsikter den senaste tiden. Tydligt visat upp sin rasism. Det är Sverigedemokraterna och bakom dem sluter också landets öppna nazister upp. Nazister med många medlemmar som varit i Ukraina och krigat. Nazister som kommit hem till Sverige och försökt möra människor. Det är i fascistiska partier som Sverigedemokraterna och bland deras nazistiska stödtrupper som säkerhetsproblemen i Sverige finns. Det är där säkerhetsriskerna finns. Det är åt dem säkerhetspolisen borde ägna sig.

Islamister har aldrig mördat någon i Sverige. Nazister mördar i snitt en person per år av politiska skäl. Alla stora terroristdåd i Sverige och Norge har begåtts av högerextremister, nazister och rasister. Bara misslyckade terroristdåd har begåtts av islamister. Högerextremister, rasister, fascister och rasister är ett större problem än islamister. Det visar verkligheten.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements