Mord i parkeringshus i Malmö

Vid elvatiden på onsdagskvällen inkom larm till polisen om en skjutning i ett parkeringshus vid ICA Maxi på Cypressvägen i Hindby, Malmö. En person i 30-årsåldern hittades skottskadad i en blir. Han avled senare. Den avlidne är känd av polisen sen tidigare och kan kopplas till ett kriminellt nätverk.

Den döde mannens namn ska enligt uppgift vara Taha El-Ali och han uppges vara kusin med bröderna  Moghrabi.  Bröderna Moghrabi är kända för att vara kontraktsmördare som kan anlitas av vem som helst. det är väl möjligt att också deras kusin kan syssla med samma saker, Men uppenbarligen har han retat upp någon så att han själv blev måltavla för en skjutning.

Enligt polisen har ett stort antal människor rört sig i parkeringshuset när skjutningen ska ha skett, därför har de tagit upp ett antal vittnesuppgifter. I bilen där mannen sköts fanns enligt media också ett barn.

PS. Det finns flera personer med samma namn som den mördade och den ynge fotbollsspelaren med samma namn är inte samma person som den mördade.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!