Tolv personer fördes till sjukhus – kraftig explosion i Farsta strand

Vid en kraftig explosion på Brunskogsbacken i Farsta strand igår kväll vid halvtiotiden rasade delar av fasaden på ett hus och tolv personer fördes till sjukhus med lindriga skador. Fastigheten skadades så allvarligt att räddningstjänsten bedömde att det fanns fara för ras. Byggnaden fick därför utrymmas. En person har gripits som misstänkt för inblandning i händelsen.

På den drabbade adressen är en person, Christopher Acea Fernandez, som tillhör det nätverk som kallas Farsta äldre skriven vilket tyder på att bomben kan kopplas till de tidigare bomberna i Fagersjö och Lidingö. Även där hade bomberna kopplingar till personer som kan kopplas till samma kriminella nätverk som också kallas Fagersjönätverket.

Acea förekommer på Dalennätverkets så kallade dödslista och betraktades då  som allierad med Foxtrotnätverket och Rawa Majid. Detta nätverk finns dock inte längre så att påstå att någon av måltavlorna för de tre bombdåden de senast dagarna skulle vara medlemmar i Nätverk Foxtrot som DN gör förefaller som en ren fantasi.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!