Bloggåret 2007

Jag har haft min blogg länge, men började egentligen inte blogga ordentligt förrän i maj 2007. Därefter har jag bloggat regelbundet och så småningom blivit en av Sveriges mest lästa och mest länkade politiska bloggar. Bland det tio högsta på alla tänkbara topplistor. Som Knuffpoäng, Bloggtoppen, Bloggportalens besökslista och deras länkadlista. Utan Twingly tror jag dock inte detta hade varit möjligt. Inte heller utan mina bloggvänner i Agenda 2010 och på Vänsterbloggar.

Bland de bloggar som gett mig flest besökare från dem finns också en del bloggar som inte är medlemmar i varken Agenda2010 eller Vänsterbloggar, främst bland dessa Esbatis kommentarer vars senaste inlägg handlar om Vänsterpartiet och en av dess högerkritiker. Andra bloggar som gett mig många besökare och kan betrakta detta som både en nyårshälsning och en önskan om god fortsättning och ett gott samarbete även kommande år är Jinge, som skriver om fyrverkerivansinnet, Biology and Politics som skriver om Vetenskapsåret 2007, Ett hjärta rött som gör en sammanfattning av året som gått, Slutstadium som skriver om klassamhället, Trotten som sammanfattar filmåret, Feministisk vänstertjej som hälsar Gott Nytt år, Alliansfritt Sverige och alla andra som ingår i nätverken Vänsterbloggar och Agenda 2010. Låt oss göra 2008 till vänsterbloggarnas år.

Annars kan jag konstatera att de inlägg som upprört mina läsare mest är när jag skrivit om deras semesterparadis Thailand och Spanien. Likaså verkar det som skriverier om det demokratiska Venezuela upprör mycket. Annars har jag under året skrivit mycket om gangstrar, ungdomar och brott, liksom om kollektivtrafik, klimathot och Göteborg.

Bloggat: Bisonblog, Jonas Morian, Primelabs
Borgarmedia om bloggåret 2007: SVD,
Andra bloggar om: , , , , , ,

Advertisements