Vård-aga nya namnet på ökänt vårdbolag

Vårdbolaget Carema tänker byta namn. Det gör man för att slippa gör nåt åt sin dåliga verksamhet. En verksamhet som offrar patienterna för att bolaget ska ge sina ägare så stora vinster som möjligt. För misskötsel, vanvård och slarv är det som många människor förknippar med de olika privata vårdbolagen som heter sånt som Attendo, Ambea, Capio, Carema osv.

För att komma undan och slippa de dåliga kopplingarna mellan vanvård och namnet så byter nu Carema namn. Till Vardaga. Vilket skitnamn ärligt sagt. Ska väl få oss att tänka på vardagligheter, men vi ser att det egentligen står Vård-aga. Ett total misslyckande från vårdbolagets konsulter, ledning och alla som varit inblandade i namnbytet. Som arbetat med namnbytet i två år. Vård-aga. Eller ville man ha ett passande namn på sin verksamhet?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements