En person häktad för mord i Västberga och Tullinge

Södertörns tingsrätt har häktat ytterligare en person för b.la. medhjälp till mord och medhjälp till försök till mord i två fall den 12 oktober 2023 i Västberga samt för medhjälp till mord i två fall den 13 oktober 2023 i Tullinge. Tiden för åtal har satts till den 14 december 2023, men det är inte sannolikt att förundersökningen kommer att kunna slutföras till det datumet.

Sedan tidigare är tre andra personer häktade på sannolika skäl misstänkta för b.la. anstiftan av mord, medhjälp till mord och mord. En av de tre är häktad som misstänkt för bl.a. mord och försök till mord i två fall den
12 oktober 2023 i Västberga och mord i två fall den 13 oktober 2023 i Tullinge. Vidare är en annan person som häktad som misstänkt för bl.a. medhjälp till mord och medhjälp till försök till mord i två fall den 12 oktober 2023 i Västberga samt för medhjälp till mord i två fall den 13 oktober 2023 i Tullinge.

Slutligen är en tredje person häktad som misstänkt för bl.a. anstiftan av mord och anstiftan av försök till mord i två fall den 12 oktober 2023 i Västberga samt för anstiftan av mord i två fall den 13 oktober 2023 i Tullinge.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!