Mest läst under 2015

Det är några dagar kvar på året, men vilka inlägg som varit mest besökta och ordningen mellan dem kommer inte att ändra sig under kvarvarande dagar (möjligen med ett undantag). Mest besökt är också mest läst även om antalet unika läsare är lägre än antalet besök.

Flest besök 2015

Örnligan, Liam Norberg och Milan Sevo 10 584
De flyktingvänliga svenskarna 9 887
Philipson – bilkungen och hans arvingar 9 159
Militärligan – Carl Sumonja 7 924
Varför flyktingarna är män 7 914
Mördad i Malmö kopplad till K-falangen och Brödraskapet 6 668
Hur många invandrare finns det i Sverige? 6 082
Världens största flygplatser 6 074
Leo Carmona – grundare av Kartellen 6 036
Fleming Broman och Sandhamnsligan 5 609

Topplistan domineras av artiklar om flyktingar och invandrare samt framförallt av inlägg om kriminella gäng. Strax efter tio i topp kommer dock flera inlägg som handlar om djur och natur. Dels om ett av världens största hajarter som ju faktiskt finns i svenska vatten, ett om Sveriges farligaste djur och några om jordbruk, varav en handlar om Sveriges stora mjölkgårdar. I övrigt är det fler inlägg om kriminella gäng och brottslingar samt enstaka inlägg om finansfamiljer (ett sådant inlägg finns ju också bland de tio mest lästa).

Inlägget om varför flyktingarna är män är publicerat i en redigerad version på SVT Opinion och har haft mer än 20 000 delningar på facebook, säkert några tusen på Twitter också. Sammanlagt kanske 100 000 besök eller nåt sånt.

Artiklarna om finansfamiljer är i allmänhet återpublicerade på min nya blogg om just finansfamiljer, storföretag och kapitalkoncentration som har namnet De 15 familjerna. De läses också på den bloggen och har därför fler läsare totalt än vad som framgår av besöksstatistiken för denna blogg. Inlägget om hur många invandrare som finns i Sverige är från 2012 och sålunda lite inaktuellt. Under året skrev jag därför en uppdatering som haft mer än 2 500 läsare och som det senaste kvartalet varit det mest lästa inlägget.

Flest besök 4:e kvartalet 2015

Hur många invandrare finns det i Sverige år 2015? 2 633
Världens största flygplatser 2 560
Fleming Broman och Sandhamnsligan 2 432
Örnligan, Liam Norberg och Milan Sevo 2 273
Fifflarna – Mr X (Leif Stenberg / Leif Skiffer) 2 203
37-årig man skjuten i Flemingsberg 1 980
Ferd – inte störst men ett ledande riskkapitalbolag i Norge 1 705
Hur många invandrare finns det i Sverige? 1 702
Leo Carmona – grundare av Kartellen 1 291
Sveriges stora mjölkgårdar 1 169

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Mest läst under 2015”

Kommentarer inaktiverade.