Ät dig frisk!

Den fulländade människanBoktips
Den fulländade människan
Göran Burenhult
Natur och Kultur
ISBN 9127095770

Ät dig frisk!

Med bondesamhället började vi äta fel, med industrisamhället arbeta fel, och med infoservicesamhället kom stillasittande och skräpmat. Det har alltså skett en ”bakveckling” bort från den stenålderskost av kött, fisk, frukt och grönt – och det aktiva fysiska liv – som vår kropp är biologiskt anpassad till.

En återgång till evolutionärt riktig och naturlig kost och motion skulle utrota folksjukdomarna, menar arkeologiprofessorn Göran Burenhult i denna vetenskapligt övertygande friskvårdsbok. (tänk vad vårdkostnaderna skulle minska !). Dåligt med boken: repetitiv och politiskt aningslös.

Hans Norebrink

Läs mer: Google, FoF,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements