När gangstrarna slutar skjuta så minskar läsandet

Att skriva om våldsbrottslighet och gangstergäng ger många läsare. Det är så att säga klickvänligt och ger många besök från Google-sökningar. Baksidan är att antalet besök och läsare minskar kraftigt när det inte finns några spektakulära gängdåd att skriva om.

När det som nu gått över en månad utan att en enda person dödats i gängrelaterat våld innebär det en klar minskning av antalet besök till min blogg. Det har också inneburit att jag istället publicerat mer artiklar om annan politik och mediefrågor.

Dessutom håller jag på att skriva på några lite längre saker som kräver ganska mycket jobb. Det tar lite längre tid och kräver att jag inte gör andra saker på dagarna. Men det gör jag och då tar det ännu längre tid att skriva dessa artiklar.

Läs mer;