Nya nätattacker mot Sverige – nördarna roar sig

En samling nördar i hackernätverket Anonymous (om det nu överhuvudtaget finns i verkligheten) tycker att Assange inte kan ha begått våldtäkt. Alltså ska landet som tänker förhöra honom om misstankar om våldtäkt straffas. Genom att man överbelastar, stör och hackar diverse hemsidor i landet.

Under onsdagen slog man till mot Domstolsverket, Socialstyrelsen och några universitet, nu under natten har man stört Riksbankens sajt för att slå mot svenskarnas plånböcker som det uttrycktes. De kanske borde ta reda på lite saker först eller? Attackera Riksbanken och sänka deras hemsida för att slå mot våra plånböcker? Snacka om slag i luften. Och vad har vi vanliga svenskar med misstankarna om våldtäkt att göra?

Sänka en sajt? Hur ska det slå mot vår plånböcker? Riksbanken? Vad har den att göra med våra plånböcker? På natten? Hur påverkar det oss när vi sover? Våra plånböcker? Hur tänker de där nördarna egentligen? Noll koll verkar de ha i alla fall.

Intressant?
Bloggat: Annarkia,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements