Gängrelaterat mord i Orminge

Vid 14.40-tiden på tisdagseftermiddagen larmade förbipasserande om en avliden person i ett skogsområde vid Krokhöjden i Orminge, Nacka kommun (vilket ligger öster om Stockholm och inte söder om som media hävdar). Det visade sig vara en blott 17-årig pojke som troligen dödats redan på måndagen. Flera personer i området har enligt Expressen uppgett att de hörde en hög smäll under måndagskvällen.

Den dödade 17-åringen, som hette H0s*m H@chich#, ska enligt uppgifter i media vara från Älvsjö och ha en koppling till ett kriminellt nätverk.  En vän till honom ska ha skjutits ihjäl i Farsta strand den 14 juli. Vännen var kopplad till ett kriminellt nätverk i södra Stockholm och har tidigare förekommit i en utredning om ett mord i gängmiljö. Två bröder till offret har tidigare även dömts för brott. En av dem F@r#d H@chich# har varit misstänkt för ett mord i Älvsjö den 9 mars 2019.

På kvällen den 25 juli begav han sig tillsammans med tre kamrater till Alphyddevägen i Sickla där han alltså senare sköts ihjäl. 17-åringens kamrater flydde platsen i en bil, en silverfärgad Opel Astra kombi av äldre modell. Den fångades på bild av övervakningskameror i området. Bilen hittades i Östberga där kamraterna försökt bränna upp bilen.

Med en hemhörighet i Älvsjö kan den troligtvis mördade unge mannen vara kopplad till Älvsjönätverket. Älvsjönätverket är allierade med Farsta yngre som också kallas 23st.

Läs mer:
Liked it? Take a second to support Anders_S on Patreon!
Become a patron at Patreon!