Fem anhållna för dubbelmordet i Ekebäck i Göteborg

Fem anhållna för dubbelmordet i Ekebäck (GP skriver Grimmered men det är fel) den 3 februari 2024. Fyra tonåringar och en man 35-årsåldern. Alla hör de hemma på adresser med postadress Västra Frölunda och har en koppling till ett kriminellt nätverk.

Båda de skjutna männen som har kopplingar till ett kriminellt nätverk med bas i Mölndal där det utbrutit en intern konflikt. Under konflikten har det skett flera sprängdåd på olika platser i Göteborgsområdet och Västsverige. Däribland Mölndal, Önnered och Klövedal på Tjörn. Dessutom är skjutningen i Ekebäck troligen en del av samma konflikt.

En av de anhållna tonåringarna har det tidigare gjorts ett flertal orosanmälningar för. Enligt dessa ska pojken vistas på Frölunda torg tillsammans med äldre personer som tillhör kriminella nätverk.En annan av de misstänkta tonårskillarna var enligt Göteborgs-Posten målsägande i ett uppmärksammat våldsärende för en tid sedan. Mannen i 35-årsåldern har tidigare dömts för bland annat misshandel och grov kvinnofridskränkning.

Hur de fem anhållna är kopplade till dubbelmordet är oklart.

Läs mer:

 

 

Ett svar på “Fem anhållna för dubbelmordet i Ekebäck i Göteborg”

Kommentarer är stängda.