Skjutning i Gullvik, Malmö – man skadad

Strax efter midnatt sköts en man i 30-årsåldern ner i ett villaområde i Malmö som heter Gullvik. Polisen fick larm om höga smällar i området och när de anlände till platsen hittade de en skottskadad man. Mannen fördes till sjukhus med ambulans. Skjutvapenmord i villaområden är ganska ovanligt och en skjutning i Gullvik är förstås mycket ovanligt.

Den skjutne mannen som är allvarligt skadad är känd av polisen sen tidigare. Men de vill inte uttala sig mer om det. Inte om hur han är känd eller varför. Det ska enligt osäkra uppgifter röra sig om en man som bar namnet Moh@mm*d El H@jj@r. Om det är han så har hans bror har förekommit i flera större brottsutredningar i Malmö. Däribland mordet på Emporia. Han själv har förekommit i reportage om hur det fungerar att lämna gängkriminaliteten.

Det är den andra skadade personen vid en skjutning i Skåne detta år. Antalet skjuntingar har hittills varit färre i år än förra året liksom antalet skottskadade. Däremot är antalet som mördats med skjutvapen lika högt som förra året under samma tid efter mordet i Kristianstad som också skedde igår.

Läs mer:

2 svar på “Skjutning i Gullvik, Malmö – man skadad”

Kommentarer är stängda.